!!Nytårstilbud!! Book en 3 eller 4 dages tur inden d. 31/1-2024 og spar 10%
Kan ikke kombineres med andre tilbud

Velkommen til Star Ocean

Lystfisketur med båd i Hirtshals, Jylland

M/s Ostsee star er en lystfiskerbåd i topklasse, hvor der vil blive lagt vægt på, renlighed og service. Vi prøver at gøre turen med os, til en god oplevelse.

 

               

null

Dagsture

Læs mere her

null

Flerdagsture

Læs mere her

null

Kontakt os

Kontakt os her

Salonen sørger for en hyggelig stemning

Her kan man også nyde en velfortjent kold øl eller andre drikkevarer efter en lang og dejlig dag til søs, hvor man rigtigt har fået brugt nogle kræfter. Der er desuden adgang til en fuldautomatisk kaffemaskine med diverse kaffespecialiteter døgnet rundt.

Det gøres ekstra meget ud af maden ombord på Ostsee Star til stor glæde for vores gæster. Er forplejningen i top, er stemningen det nemlig som regel også. Hvis vejret driller, og storm eller regnvejr lægger en dæmper på aktiviteterne, hjælper god mad altid med at holde humøret oppe hos gæsterne.

Rejsekomfort uden smalle steder

Under dækket er der rummelige dobbeltkahytter med hyggelige køjer og med håndvask.
der er endvidere bade faciliter. Der er også opbevaring plads til let bagage. Vi opfordre alle gæster til at anvende rejsetasker, da disse optager langt mindre plads ombord.
Køletasker og andre opbevaringsbokse, beder vi Jer venligst blive i bilen, da der er kølemuligheder ombord til dagens fangst og medbragte køleelementer.

(+45) 2849 8918
ostseestar@hotmail.com