Generelt charter og betingelser for Star Ocean 2016 ApS som mægler og som arrangør for M/s Ostsee Star

1. Med den skriftlige registrering af et charter. Indgår vi bindende charteraftale. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi os til navn liste over alle deltagere.

2. Hver tur forstås som en fælles behandling for alle involverede. For alle deltager i denne tur SKAL sammen danner en besætning under ledelse af kaptajn abonnentens besætning og ingen passagerer og positionere sig alle almindeligt anerkendte sømandsregler og de relevante tyske og internationale havret, navnlig magt kommandoen over skibets officerer. De registrerede deltagere forpligter sig til at deltage i den sædvanlige om bord rutine og aktivitet af fartøjet på havet i al slags vejr. Deltagerne skal samarbejde om forstyrrelser tjenester EVT. Skader skal undgås eller holdes så lavt som muligt.

3. Depositum er generelt 15% af turens pris. Senest 14 dage efter rejsen er booket. Der bliver sendt en faktura, medmindre andet er aftalt på depositum og restbeløbet skal betales senest forfaldsdatoen. Uden fuld betaling af det samlede beløb. Er turen ikke bindende. Deltager kan IKKE rejse et krav om refusion (Hvis deltagerne afbryder betalingen på den kontraktlige charter tur) mod Star Ocean 2016 ApS. Efter at have modtaget det fulde beløb er turen først bindende. Aflysninger skal ske skriftligt med agenten eller arrangøren. (Efter de gældende regler i omtalte forretningens reglement. Det er datoen for modtagelsen på agent initiativtagere. Afbestillingsgebyr: En generel ekspeditionsgebyr når aflysningen beregnes mængden af ​​25 EUR pr deltager. Følgende omkostninger (i v.d%. Charter sum)

3.1.Den annullering indtil 50 dage før charter / sejltur 25% af charter / tur

3.2. Ved annullering op 49-30 inden indladning / påbegyndelse af charter 50% af charter / tur

3.3. Ved annullering op 29-14 inden indladning / påbegyndelse af charter 80% af charter / tur

3.4. Ved aflysning op fra 14. dag før den charter sejltur 100% af turen. Vi anbefaler at man bestiller rejse/afbudsforsikring p.g.a vejret eller anden afbrydelse som gør at turen ikke kan gennemføres. Deltageren bliver (Hvis turen bliver afbrudt p.g.a dårlig vejr) tilbudt alternativ dato for de resterende dage. De hidtil anvendte tjenester, der tilbydes minus de tjenester anvendes af aftaler med rejsearrangører.

4. Egne drikkevarer er ikke tilladt om bord på M/s Ostsee Star. Hvis skibets faste personale finder ud af at man nyder egne medbragte drikkevare ombord KAN turen annulleres af Kaptajnen, uden krav på refusion.

5. Hvis en eller anden grund (især på grund af motorfejl eller force majeure, manglende opfyldelse af mindste antal deltagere) charteret / Tur af M/s Ostsee Star skal annulleres. Skal beløbet tilbagebetales til de deltagende gæster. Det kan der ikke foretages yderligere krav gældende. Firmaet Star Ocean 2016 ApS er at deltagerne begået umiddelbart efter forekomsten af ​​betingelsen for manglende gennemførelse af chartret / cruise til at give meddelelse. Deltageren vil modtage den betalt chartrede tur tilbage med det samme.

6. Firmaet Star Ocean 2016 ApS. Forbeholder sig retten til at fortage/ændre i turen p.g.a vigtige grunde som omfatter force majeure (stormskade maskiner skader strejke osv.) den planlagte afgang. Hvis ankomst til havnen ikke kan nås til tiden kan der ikke kræves refusion eller anden godtgørelse af firmaet Star Ocean 2016 ApS. Fra vindstyrke 10 m / sek og mere p.g.a sikkerhed til søs. Afgøres det udelukkende af KAPTAJNEN om man kan sejle ud. Er man på havet afgøres det også af KAPTAJNEN om man skal søge i nærmeste havn.

7. Deltagerne er erstatningspligtige grundet alm. Hærværk samt vandalisme over for firmaet Star Ocean 2016 ApS Tyverrig af navigationsudstyr og andre ting tilhørende M/s Ostsee Star, samt vold mod besætningsmedlemmer og ejerne af Star Ocean 2016 ApS eller skibets officerer, vil blive meldt til myndighederne. Og besætningsmedlemmer/ ejeren/officer af ​​skibet kan rejse et krav mod deltageren. For så vidt angår ansvar for en eller anden grund ikke bør effektivt anerkendt som lovligt begrænses til ejeren af ​​skibet i tilfælde af grov uagtsomhed eller forsæt i hvert fald forpligtelsen til mængden af ​​5.000 euro pr sagsøger, pr personer eller ejendom mere end 50.000 euro per hændelse begrænset.

8. Ved alle udflugter i land til f.eks. sportsbegivenheder eller andre formål udføre deltagerende på egen ansvar og risiko. Firmaet Star Ocean 2016 ApS fungerer som charterarrangøren for M/s Ostsee Star rederiet kan ikke stilles til ansvar hvis der sker noget når deltagerne er i land.

9. Gæsterne skal overholde de tilskrevne Danske regler, brud på disse regler sortere under gæsterne og ikke Star Ocean 2016 ApS.
Fiskelisens er et krav i Danmark hvis du er mellem 18-65 år.

10. Euforiserende stoffer og andre narkotiske stoffer er ikke tilladt ombord. Kaptajnen har ret til at aflyse turen hvis mistanke overtrædelse af dette.

11. Firmaet Star Ocean 2016 ApS er de juridiske ansvarlige personer.

(+45) 2849 8918
ostseestar@hotmail.com