Om Star Ocean ApS

Rejsekomfort uden smalle steder

Under dækket er der rummelige dobbeltkahytter med vaskemulighed og hyggelige køjer. Der er også opbevaringsplads til let bagage. Vi beder alle chartergæster om at lade kufferten stå derhjemme og i stedet anvende rejsetasker, da disse optager langt mindre plads ombord. Køletasker og andre beholdere beder vi jer også venligst lade blive i bilen på kajen, da de kun er i vejen. Der er nok kølemuligheder til dagens fangst og medbragte køleelementer ombord.

M/S Ostsee Star

… Er en absolut sikker stål skib højeste isklasse A1 (10 mm Hull). Det blev bygget i 1978 som et passagerskib i Norge. Siden 2002 er det blevet gradvist forvandlet til et smukt og rent fiskerfartøj til multi-dagsture med “Cruising karakter”.

Perfekte fiskeriforhold

…Det vil sige god plads, sikre fiskepladser og fremragende udstyr ombord, og her er det store fordæk på Ostsee Star perfekt til formålet. Ved maksimalt 16 passagerer er der rigeligt med plads på dækket, og dermed slipper I for at snuble over hinandens fiskekasser eller fødder. Ostsee Star er udstyret med sikre stangholdere til alle, og de store kølebokse samt rigelige mængder is gør selv varme fiskedage til en udsøgt fornøjelse.

Vil du se billeder?

(+45) 2849 8918
ostseestar@hotmail.com